Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Romantikus sms-ek

2009.12.01

Ki többet ér minden múló gyönyörnél, a végzetem légy, érezd a lelkem Tőled csodát vár, tedd, amit kell, én itt leszek és várok Rád!

 

Igazán szeretlek, láthatod szememben. Igazán szeretlek, mindent feledve... Szeretem a szemed, mert láttam magam benne, s láttam, hogy én vagyok igazán szeretve!

 

Enyém vagy s én a Tiéd, ebben bizonyos légy. Itt vagy szívemben bezárva mélyen. Piciny kis kulcsa elveszett: most már örökre benn a helyed.

 

 

Ha akarod, szeretlek, amíg élek., ha akarod bármit megteszek érted. Veled alszom el és veled ébredek fel. Neked csupán akarni kell.

 

 

Száz virág közül a legszebb az enyém, féltve őrzöm szívem rejtekén. Ebből a virágból a boldogság fakad, s tudd, ez a virág Te vagy!

 

Szeretem őt, de szeretni fáj, mert eljön a, hajnal és menni, muszáj! Akarom őt, de mire elég, ha valaki másnak szánta az ég! A szívem úgy ég!

 

A kezet csak megfogni szabad, elengedni vétek, eldobni átok, egymásba simuló kezek tartják össze az eget s világot!

 

A szívem olyan, mint egy nyitott könyv. Nyitva van mindenki előtt, de egyedül csak te lapozhatsz bele, mert álmaim veled vannak tele.

 

 

Amikor a boldogság egyik kapuja bezárul egy másik kinyílik előttünk! Néha olyan sokáig nézzük a bezárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, ami kinyílt.

 

 

Az élet célját te adtad nekem, nekem többet érsz mindennél, csak azt kérem, hogy maradj mindig csak az enyém!

 

Add a kezed újra, hallgasd meg szavam, tovább nem tudok éli egymagam...

 

Messze távol Tőled szomorú az élet, szívem azt dobogja, látni szeretnélek! Egy szívnek fájni kell, ha szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet.

 

Néha elég perc, hogy valakibe beleszeressünk, de nem elég az egész élet, hogy elfelejtsük.

 

Látom felcsillanni a szemed, mikor ezt az üzenetet megkapod. Azt hiszed új hódolód üzenete érkezett. Pedig ez csak a régi üzenet: nagyon szeretlek téged.

 

 

Keresd az életben mindig a szépet, ragadd meg azt, amit más nem vesz észre, s hidd el, ha sivár is sokszor az élet mindig találni benne kedveset és szépet!

 

Ha majd érzed a május illatát, ha meghallod a kismadár dalát, ha lázba ejt egy szép tavaszi est, ha a szíved félve remegni kezd, ha egy kis levelet csókolsz lázasan, ha éjjeleket töltesz álmatlan, ha sírva fakadsz majd egy bús éneken, akkor tudni fogod, mi is a Szerelem!

 

 

Te légy a tűz, te légy a kárhozat, te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, te légy a végzetem, te légy az álmom, te légy az életem!

 

Gyönyörű álmot láttam az éjjel. Egy csillag szeretkezett a holdfénnyel. De felébredtem és rájöttem ez tény Te vagy a csillag, én pedig a holdfény.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.